Projecten

Projecten

PARTICULIER / Zolderkamer


Uni gietvloer.


Deze klant was op zoek naar een geschikte vloer voor 2 kinderkamers die gecreëerd zijn op zolder. waar weinig natuurlijk ligt binnen komt. De uiteindelijke keuze is gevallen op een uni gietvloer in de kleur wit om de kamers licht en ruimtelijk te houden.

PARTICULIER / Woonkamer


Betonlook gietvloer.


Deze klant was op zoek naar een vloer met een industriele uitstraling die tegelijkertijd ook geschikt is voor vloerverwaring. Na goed overleg is de keuze uiteindelijk gevallen op een betonlook gietvloer.

PROJECT / Vakantiepark


Houten vloer.


In dit vakantiepark is het restaurant gerenoveerd. De keuze is hier gevallen op een houten vloer. Er is gekozen voor een eiken lamelparket met een toplaag van 4mm.

ZAKELIJKE KLANT / Bedrijfspand


Vloerverwarming.


Dit pand bestaat uit 100M2 vloeroppervlak verdeeld over 2 verdiepingen. De benedenverdieping is voor opslag, de bovenste verdieping zal gebruikt gaan worden als kantoorruimte. Om dit moderne pand te voorzien van verwarming zonder daar ruimte voor op te offeren voor eventuele radiatoren is er gekozen voor vloerverwarming.

PARTICULIER / Appartement


PVC vloer.


In appartementen is een geluidsreductie van 10dB een eis die in een standaard VvE reglement staat, dus vrijwel iedereen met onderburen moet er aan voldoen. In dit appartement is gekozen voor een PVC vloer die aan deze eis voldoet.

 

PARTICULIER / Badkamer


Betonlook gietvloer.


Deze klant wilde graag een lichte betonlook gietvloer in de badkamer. Uiteindelijk is er voor gekozen om niet alleen de badkamer maar de volledige woning te voorzien van deze mooie industriele design vloer.

Meer informatie?


Wilt u meer informatie over wat LUX FLOORING zoal te bieden heeft en wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Wij helpen u graag verder om de juiste keuze te maken tijdens uw zoektocht naar een nieuwe vloer.


Voor meer projecten bezoek onze instagram pagina

© Copyright.

All Rights Reserved.