IPC Vloeren

IPC VloerenIPC heeft een team van specialisten bij elkaar gebracht om te bespreken en te onderzoeken of het mogelijk is om een pvc vloer te ontwikkelen die niet schadelijk is voor de mens, en dat is ze gelukt.


De IPC vloeren zijn de concurrentie ver voor en hebben op alle vlakken de beste cijfers. Om dat de consument aan te tonen heeft IPC al zijn vloeren door de belangrijkste Europese instanties laten testen en certificeren. Ook hebben IPC vloeren de allerhoogste certificering van Tüv behaald, de PROFICERT PREMIUM. Als het om kwaliteit, milieu en gezondheid gaat is IPC de absolute nummer 1 in Europa.

WAAROM  KIEZEN VOOR EEN IPC VLOER?


DIBt KEURMERK


DIBt staat voor Duitse Instituut voor Bouwtechniek dit houd in dat ze een instituut zijn wat bouwproducten onderzoekt op o.a. de emissiewaarden).


Wanneer een PVC vloer is voorzien van het DIBt keurmerk bent u ervan verzekerd dat deze een lage emissiewaarde heeft.TÜV PROFICERT PREMIUM CERTIFICAAT


Een TÜV keurmerk is een bevestiging dat u een product aanschaft dat voldoet aan kwaliteitseisen, veilig en/of milieuverantwoord is.


Wanneer een PVC vloer is voorzien van het TÜV certificaat bent u ervan verzekerd dat deze aan alle kwaliteitseisen, milieuverantwoord en/of veiligheid voldoet.

DEHP & FTALATEN VRIJ


IPC PVC Vloeren zijn al DEHP en ftalaten vrij, maar door speciale processen zijn ze de concurrentie ver voor.

Op basis van jarenlang onderzoek zijn biologische, veilige en ongevaarlijke weekmakers ontwikkeld die met name worden gebruikt in producten voor baby`s en ziekenhuizen.

En die biologische weekmakers gebruikt IPC ook in de pvc vloeren!

© Copyright.

All Rights Reserved.