Privacystatement

privacy statement

Inleiding:

 

In deze privacyverklaring leest u alles over de manier waarop uw persoonsgegevens worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt. Zo wordt uitgelegd waar uw gegevens opgeslagen liggen en voor welke doelen uw gegevens opgeslagen worden. Daarnaast vind u hier ook al uw rechten met betrekking tot uw gegevens en hoe u gebruik kunt maken van die rechten. De privacyverklaring zal soms gewijzigd worden door bijvoorbeeld wetswijzigingen. Het is daarom raadzaam de verklaring periodiek te raadplegen

 

Artikel 1 – LUX FLOORING

U leest op dit moment de privacyverklaring van LUX FLOORING. LUX FLOORING is een bedrijf dat is gespecialiseerd in het aanbieden en advies geven over diverse soorten vloeren en wandbekleding aan zowel de particulier als bedrijven. Er zijn situaties waarin uw gegevens door LUX FLOORING verzameld worden. Het is daarom goed dat u weet wat daarmee gedaan wordt en hoe u uw wensen rondom uw gegevens kan aangeven. Daarover gaat deze verklaring. Als u zich niet prettig voelt omtrent het gebruik van uw gegevens door LUX FLOORING, neem dan gerust contact op!

 

info@LUXFLOORING.nl | KVK Nr. 73203432

LUX FLOORING is een bv.

 

Artikel 2 – Doel gegevens

Er wordt voor een aantal doelen persoonsgegevens verzameld door LUX FLOORING. Deze worden hieronder toegelicht.

  1. Contact opnemen: Uw gegevens zullen verzameld worden als u contact opneemt met LUX FLOORING via de website. In dit formulier wordt echter alleen gevraagd om de benodigde gegevens om een voorstel of een dienst aan te kunnen bieden, zoals u naam, bedrijfsnaam, e-mailadres, telefoonnummer en productomschrijving.
  2. Analytics: De website van LUX FLOORING verzamelt uw gegevens om de website te verbeteren. Dit gebeurt met Google Analytics. Deze gegevens zijn anoniem en zijn dus niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. Denk hierbij aan informatie zoals de duur van u website bezoek of de pagina’s die u veel bezoekt. Alle gegevens worden alleen verwerkt met uw uitdrukkelijke toestemming dan wel ter uitvoering van de overeenkomsten die worden aangegaan, dan wel omdat verwerking noodzakelijk is om u in contact te brengen met potentiële relaties en/of opdrachtnemers.

 

Artikel 3 - Ontvangers

De gegevens die LUX FLOORING ontvangt en verwerkt worden beheerd d.m.v.:

  1. One.com

De e-mail en website van LUX FLOORING wordt gehost bij One.com. Als jij contact opneemt via de formulieren of via mail, worden die betreffende mails opgeslagen op de servers van One.com.

  1. Teamleader

Voor het maken van de overeenkomst maken wij gebruik van het CRM/ facturatiesysteem Teamleader, deze documenten worden opgeslagen op de servers waar Teamleader gebruik van maakt.

  1. Derden

LUX FLOORING verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

 

Artikel 4 – Opslag periode.

Uw gegevens worden voor langere tijd bewaard door LUX FLOORING, maar nooit langer dan nodig is voor het uitvoeren van activiteiten, tenzij we op grond van een wettelijke regeling uw gegevens langer moeten bewaren.

  1. Contact opnemen: Op het moment dat u contact opneemt met LUX FLOORING via mail, dan worden die gegevens die jij meestuurt, zoals bijvoorbeeld u naam, bedrijfsnaam, en e-mailadres, opgeslagen op de mailserver. Die mails worden tot maximaal 4 jaar terug bewaard.
  2. Analytics De gegevens die Analytics op de website verzameld zijn anoniem, dus niet verbonden aan uw naam, bedrijf of e-mailadres. Deze gegevens worden voor onbepaalde tijd bewaard binnen Google Analytics.

 

Artikel 5 - Beveiliging

Er worden van uw persoonsgegevens tot eind 2018 fysieke kopieën gemaakt dit om te voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Vanaf 2019 worden er van uw persoonsgegevens geen fysieke kopieën gemaakt. De persoonsgegevens die door LUX FLOORING of door eerder genoemde derden worden beheerd, zijn alleen toegankelijk via bovenstaande software en zijn beveiligd met een wachtwoord. De apparaten die uw gegevens openen zijn elk zelf ook vergrendeld met een wachtwoord en/of vingerafdruk. Het aantal apparaten die toegang hebben tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Daarnaast wordt uw bezoek aan onze website beveiligd door een SSL certificaat. Dit betekent dat uw verbinding met de website van LUX FLOORING prive is. U herkent deze beveiliging aan het groene slot voor de url.

 

Artikel 6 – Uw rechten

Recht op inzage

  1. U heeft het recht om ten alle tijden uw gegevens op te vragen die bij LUX FLOORING vastgelegd en bewaard worden. Dit doe u door een e-mail te sturen of telefonisch contact op te nemen met LUX FLOORING. U krijgt dan een overzicht van uw gegevens.
  2. Recht op rectificatie Kloppen u gegevens niet? Of zijn u gegevens veranderd? U heeft het recht om dit te laten rectificeren door LUX FLOORING.
  3. Recht op wissen van gegevens. Wilt u niet langer dat uw gegevens bij LUX FLOORING vastgelegd zijn? Dan heeft u het recht op het laten wissen van uw gegevens tenzij LUX FLOORING deze gegevens volgens de wettelijke verplichtingen nog dient te bewaren.
  4. Recht op het indienen van een klacht U hebt het recht om een klacht in te dienen bij Autoriteit Persoonsgegevens, als u vindt dat LUX FLOORING niet op de juiste manier met uw gegevens omgaat
  5. Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar) Wil jij niet dat LUX FLOORING uw gegevens gebruikt? Dan heb u het recht op het stoppen van het gebruik van uw persoonsgegevens. Het gebruik maken van deze rechten kan via info@LUX FLOORING.nl onder toezending van een kopie id-bewijs waarbij de pasfoto, de nummers onderaan het paspoort, idbewijsnummer en BSN onleesbaar zijn gemaakt. Het streven is om binnen een week te reageren.

 

 

Artikel 7 - Plichten

LUX FLOORING verwerkt persoonsgegevens op grond van een gerechtvaardigd belang, namelijk een commercieel belang. Denk hierbij aan het aanbieden van diensten of producten van LUX FLOORING via e-mail. Uw gegevens zullen nooit verkocht worden aan derden. De gegevens die verplicht zijn om aan te leveren, zijn de minimale benodigde gegevens voor het aanbieden van de diensten of producten. Uw e-mailadres is bijvoorbeeld nodig om de offerte en eventuele facturen te kunnen versturen. Als deze verplichte gegevens niet worden aangeleverd, kan LUX FLOORING de betreffende dienst niet aanbieden. Mocht het nodig zijn gegevens die jij hebt gedeeld met LUX FLOORING met anderen dan de hierboven genoemde partijen te delen (voor bijvoorbeeld het aanbieden van een dienst), dan zal daar eerst uw toestemming voor worden gevraagd. LUX FLOORING behoudt zich het recht de gegevens te openbaren wanneer dit wettelijk is vereist dan wel wanneer LUX FLOORING dit gerechtvaardigd acht om te voldoen aan een juridisch verzoek/proces of om de rechten, eigendom of veiligheid van LUX FLOORING te beschermen. Daarbij trachten wij altijd uw recht op privacy zoveel mogelijk te respecteren.

Heeft u toch nog vragen? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

 

info@luxflooring.nl

 













© Copyright.

All Rights Reserved.

Social media

Instagram

Linkedin

Google



VAN 18-12-2019 T/M 06-01-2020 IS ONZE SHOWROOM GESLOTEN!

Contact


Tel: +31 854 009 972

Info@luxflooring.nl


Showroom

Da Vincilaan 37

6716 WC EDE


Woensdag 10:00 - 17:00

Vrijdag 10:00 - 17:00

Zaterdag 10;00 - 15:00


Overige dagen op afspraak